Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΖΙΩΓΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ BLOG "ΛΕΥΤΕΡΙΑ"

Αναφορικά με το κείμενο - καταγγελία που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα σας του κ. Αντώνη Μάντζιου και προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Κατερίνης θα ήθελα να σας απαντήσω ως εξής:
Πράγματι το βράδυ της Παρασκευής, όπως υποστηρίζει ο κ. Μάντζιος και ενώ βρισκόμουν στη συνεδρίαση της ΤΕΔΚ με πλησίασε ο ίδιος ο οποίος είχε ήδη μιλήσει στο τηλέφωνο με το μέλος του Συλλόγου της Χράνης την κ. Σταματία Μπέση, η οποία βρισκόταν στο χώρο του ΧΥΤΑ και με ενημέρωσε για τη συγκεκριμένη καταγγελία. Αμέσως επικοινώνησα με το φυλάκιο του ΧΥΤΑ και ζήτησα να ενημερωθώ. Στο σημείο κατόπιν δικής μου εντολής έφτασαν, τόσο ο Μηχανολόγος - Μηχανικός Υπεύθυνος του ΧΥΤΑ κ. Γιάννης Παρτσαλίδης, όσο και η Πολιτική Μηχανικός του Δήμου Κατερίνης κ. Μαρία Χρονάκη, , οι οποίοι αφού έλεγξαν όλη την εγκατάσταση του ΧΥΤΑ και τα παρακείμενα στην περιοχή χωράφια, παρουσία με τους Σταματία Μπέση, Ηλία Τσολακίδη και Χαρισόπουλο Γιώργο, με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά πως δεν διαπιστώθηκε απολύτως καμία διαρροή στραγγισμάτων από το ΧΥΤΑ Κατερίνης.
Για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζω το κάτωθι φωτογραφικό υλικό, και να επισημάνω πως από όσο πληροφορήθηκα, οι αρμόδιοι του ΧΥΤΑ παρότρυναν τους προαναφερόμενους πολίτες, να φωτογραφίσουν ότι θεωρούν πως είναι άξιο αναφοράς . Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει επίσημη εμπεριστατωμένη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ επί του θέματος αλλά και συνολικά για την λειτουργία του ΧΥΤΑ.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία
Νικόλαος Δ. Παπαζιώγας
Πρόεδρος ΔΕΑΥΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου