Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Τί λέτε τώρα κ. Αντιδήμαρχε;



Επειδή ο φίλος και γείτονας αντιδήμαρχος Κορινού κ. Αντωνιάδης με τη λήξη του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου διαμαρτυρήθηκε γιατί διατυπώσαμε τόσο στην εφημερίδα μας όσο και στο blog και σε σχετικά άρθρα μας ότι ο δήμαρχος Κορινού επεδίωκε την ένταξη του Κορινού στη Β. Πιερία ( ζητώντας μάλιστα να του αποκαλύψομε τις πηγές μας ) δημοσιεύουμε το σχετικό (4/5/10) κείμενο από τη στήλη Βηματίζοντας του Ολυμπίου Βήματος.
Στο κείμενο ο δήμαρχος Μεθώνης κ. Κ. Αβραμίδης αποκαλύπτει στο δημοτικό του συμβούλιο ότι οι δήμαρχοι Κορινού Πύδνας και Μεθώνης επισκέφθηκαν τους βουλευτές της Πιερίας ζητώντας να είναι και οι τρεις στον ίδιο Δήμο αποδεχόμενοι και τους Δήμους Αιγινίου και Κολινδρού.
Αυτός δεν είναι ο Δήμος Βόρειας Πιερίας κ. Αβραμίδη, κ. Αντωνιάδη και οι λίγοι συν αυτώ; Επειδή και ο δήμαρχος Κορινού στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο προσπάθησε να πει ότι κακώς του αποδίδεται η πρόθεση να μας πάει στη Βόρεια Πιερία, μήπως θα διαψεύσει τον συνονόματό του δήμαρχο Μεθώνης; Ή θα διαψεύσει το Ολύμπιο Βήμα; Γιατί υπάρχουν και τα πρακτικά.
Καταλαβαίνουμε τη θλίψη από το ατελέσφορο των προσπαθειών αλλά έτσι είναι η ζωή. Εμείς αντίθετα νιώθουμε δικαιωμένοι γιατί υποστηρίξαμε δημόσια και εγγράφως τη συνένωση με την Κατερίνη διερμηνεύοντας τις διαθέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του Κορινού.
Επιμένουμε: Δημόσια, εγγράφως και επί μακρόν.
Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο του Ο. Βήματος.
«Ο Δήμαρχος Μεθώνης Κώστας Αβραμίδης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ότι στο δήμο βόρειας Πιερίας δεν εντάχθηκε και ο Κορινός. Μάλιστα, όπως ανέφερε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί το σχέδιο «Καλλικράτης» ο ίδιος μαζί με τους δημάρχους Πύδνας Δημήτρη Βασιλειάδη και Κορινού Νίκο Αβραμίδη, επισκέφθηκαν τους βουλευτές του νομού και τους ζήτησαν οι τρεις δήμοι (Μεθώνης, Πύδνας και Κορινού) να είναι μαζί κι αν θέλουν να εντάξουν σε αυτούς και τους δήμους Αιγινίου και Κολινδρού, δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου