Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ανοικτή Επιστολή

Προς τον Πρόεδρο
του Δημ. Συμβουλίου Κορινού
κ. Πρόεδρε
Όταν κάποιος πολίτης σας ζητά το λόγο κατά τη συζήτηση ενός θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν χρειάζεται τόση συνεργασία με το δήμαρχο και τόση καθυστέρηση, για να καταλήξετε να του δώσετε το λόγο μετά την ψήφιση του θέματος. Υποβαθμίζετε την θέση σας όταν δεν δίνετε το λόγο κατά τη διάρκεια της συζήτησης και προσπαθείτε να μην τον δώσετε ούτε μετά την ψήφιση του θέματος με την αιτιολογία ότι το σώμαέχει ήδη ψηφίσει. Άλλωστε καταφέρατε να μην είναι πολλοί οι δημότες που παρακολουθούν το συμβούλιο ( 3 ήμασταν) πόσο μάλλον να ζητήσουν και το λόγο.
Να σας θυμίσουμε ότι σε ανάλογη συμπεριφορά με τον κ. Αβραμίδη, απλό πολίτης τότε επί δημαρχίας κ. Δημητρίου, ο κ. Αβραμίδης διαμαρτυρήθηκε έντονα θεωρώντας το σαν φίμωση της δημοκρατίας. Τώρα κάνετε τα ίδια. Φαίνεται η δημοκρατία για εσάς είναι λάστιχο και την επικαλείστε κατά το δοκούν και κατά το συμφέρον.
Εμείς πάντως θα καταθέσουμε και εδώ την άποψή μας, ότι δηλαδή ο χώρος της παραλίας αριστερά του κάμπινγκ που δεν γειτνιάζει με όμορα καταστήματα δεν πρέπει να δοθεί όλος σε ιδιώτες για την ανάπτυξη ομπρελών και καθισμάτων όπως έγινε πέρυσι αλλά να εφαρμοστεί ο νόμος και να υπάρχουν οι ζώνες των 100 μέτρων μεταξύ των επαγγελματιών, δεδομένου ακόμα ότι ο χώρος επίβλεψης του ναυαγοσώστη προβλέπεται να είναι μόνο 200 μ. αριστερά του κάμπινγκ.
Την καταθέτουμε λοιπόν και εδώ και καλούμε και τους πολίτες να διεκδικήσουν τις προβλεπόμενες ελεύθερες ζώνες.
κ. Πρόεδρε έχουμε τη δυνατότητα να δημοσιοποιούμε τις απόψεις μας στην εφημερίδα μας, όμως εμείς διαβεβαιώνουμε ότι ο καθένας μπορεί, και εσείς, να κάνει χρήση του χώρου της εφημερίδας μας χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς. Γιατί αυτό επιτάσσει η δημοκρατία.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου