Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών απαιτεί:



Να ενωθεί ο Κορινός με την Κατερίνη

Την ένωση του Δήμου Κορινού με την Κατερίνη επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών του Κορινού, διαφωνώντας με την άποψη του δημάρχου και μέρος των συν αυτώ να ενωθεί ο Δήμος Κορινού με την Βόρεια Πιερία διεκδικώντας υποτίθεται την έδρα του νέου Δήμου।Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ να προτείνει την υπαγωγή του Δήμου Κορινού στη Β. Πιερία, οι δημότες του Δήμου Κορινού με κάθε ευκαιρία και σχεδόν ομόφωνα διεκδικούν την ένωσή τους με την Κατερίνη.
Ακόμα και κάποιοι που μέχρι τώρα το συζητούσαν με την δημοσίευση του σχεδίου Καλλικράτης δηλώνουν δημόσια την άποψή τους υπέρ της συνένωσης με την Κατερίνη.
Υπενθυμίζουμε τη συγκέντρωση υπογραφών στον Κ. Αγιάννη και τον Κορινό, τις ομόφωνες αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων Κ. Αγιάννη, Σεβαστή ( όπου έγινε και Γ. Σ. που τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της Κατερίνης), του Κούκου, την δημοσίευση υπογραφών παραγόντων του Δήμου μας.
Ήδη οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ στον Κορινό ( Οφείδης, Αραβίδης, Παπαδόπουλος) από κοινού με μέλη του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε συνάντησή τους να υποστηρίξουν την ένωση του Κορινού με την Κατερίνη.
Στην αντίπερα όχθη ο κ. Αβραμίδης, σχεδόν μόνος, φέρεται να υποστηρίζει για τους δικούς του λόγους και με κάθε τρόπο, την υπαγωγή του Κορινού στην Πιερία αρνούμενος πεισματικά κάθε συζήτηση επί του θέματος είτε στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε σε Λαϊκή Συνέλευση, φοβούμενος ότι θα απομείνει μόνος.
Αν και μέχρι τη στιγμή αυτή στο προσχέδιο που έχει διαρρεύσει σε δύο εφημερίδες ο Κορινός φέρεται να υπάγεται στην Κατερίνη, εν τούτοις και μέχρι την τελική ψήφιση του νόμου οι δημότες του Δήμου Κορινού είναι αποφασισμένοι να διατρανώσουν με κάθε μέσο την ομόθυμη απόφασή τους για υπαγωγή στην Κατερίνη, μη επιτρέποντας να παιχτούν παιχνίδια στην πλάτη τους, για εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών και συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου