Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Μέσα στο καλοκαίρι η λειτουργία του νέου νοσοκομείου Κατερίνης;

Σε δηλώσεις του ο νέος διοικητής Αστέριου Φαρμάκη κατά τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, που επισκέφ-θηκε πρόσφατα την Πιερία αναφέρθηκε στη λειτουργία του νέου νοσοκομείου, λέγοντας ότι θα υπάρξουν αλλαγές, και σημείωσε ότι θα γίνει περικοπή των δαπανών χωρίς όμως να μειωθεί η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Σύμφωνα με τον κ. Φαρμάκη όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα προσφερθούν και νέες υπηρεσίες στους Πιεριείς, ενώ απομένουν λίγες ακόμη εργασίες να ολοκληρωθούν, ένα μέρος του εξοπλισμού.
“Θα παραδοθεί το νοσοκομείο μέσα στο καλοκαίρι” τόνισε και τότε θα υπάρξουν συμπεράσματα οικονομικά τεχνικά και πολιτικάυπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν ανοικτά ζητήματα όπως η αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου.
Τέλος σε ότι αφορά τη στελέχωση του νέου νοσοκομείου, ο κ. Φαρμάκης επεσήμανε ότι θα υπάρξει εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και των διοικητών όπου χρειάζεται και θα υπάρξει και πειραματική λειτουργία για λίγες μέρες, μέχρι να ξεκινήσει κανονικά τη λειτουργία του το νοσοκομείο.
“Θα υπάρξουν και νέα τμήματα τα οποία δεν προβλεπόταν στην αρχή, ή θα αξιοποιηθούν πτέρυγες διαφορετικά από ότι προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός” ανέφερε ο κ. Φαρμάκης.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου