Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Μικρά Μικρά (Απρίλιος 2010)

# Όχι κύριε, όχι, όχι, όχι। Δεν εκφωνούνται τα ονόματα όσων καταθέτουν στεφάνι στις Εθνικές Εορτές. Εκφωνείται μόνο ο φορέας που εκπροσωπείτε.


# Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να διαφημιστείτε κ. πολιτευτά.
# Αφήστε ήσυχους τους Εθνικούς Ήρωες και την Εθνική Εορτή και μη τους μπλέκεται στα σχέδια σας!. Αμάν πια.

#Τελικά ανοίγει δρόμους ο κ. υπουργός. Με την περιπέτεια της υγείας του. Νάναι καλά ο άνθρωπος.
#Την επόμενη φορά να ζητήσεις αναγνώστη να σε μεταφέρει με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο ο δ/ντής της κλινικής στο πλησιέστερο εργαστήριο. Άλλωστε μόνος του είπε, ότι θα τόκανε για τον καθένα μας .
# Α ναι, να ζητήσετε και ασθενοφόρο να σας πάει σε Νοσοκομείο της αρεσκείας σας με συνοδεία γιατρού. Για το εξωτερικό αφήστε το για λίγο αργότερα γιατί τώρα δεν πετάνε τα αεροπλάνα λόγω στάχτης από το Ηφαίστειο της Ισλανδίας.
# Ευτυχώς που δεν έτυχε να τον έχουμε γαμπρό για να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Κατερίνης. Θα πεθαίναμε εμείς.
#Από την ντροπή μας. Τουλάχιστον στην Βέροια ήτανε καινούργιο το Νοσοκομείο.
#Πάντως ανοίγει δρόμους αλλά κλείνει και σπίτια. Για το νέο ασφαλιστικό μιλάμε.
# Μεγάλη μανία να μπει και αυτός στο πάνθεον των ηρώων. Όπως ο Σιούφας, ο Ρέπας, η Πετραλιά να και Λοβέρδος. Μια τους και μία μας.
#Όχι που νόμιζε η Ν.Δ. ότι μόνο αυτοί έκανε φιλελεύθερους Νόμους. Εμείς του ΠΑΣΟΚ κάνουμε πιο νέο- νεοφιλελεύθερους άμα λάχει.
#Και τρίζουμε και τα δόντια στο Δ.Ν.Τ. Όταν είμαστε μόνοι μας και δεν μας ακούνε (σσσσσσσστ) ή όταν μιλάμε στο πόπολο από το εξώστη ή από το χαζοκούτι.
#Και αγριεύουμε κιόλας. Και μετά τρέχουμε να ρωτήσουμε το Δ.Ν.Τ. αν εκτελέσαμε καλά τις εντολές του.

#Και τον είδες; Το νέο ασφαλιστικό λέει τηρεί τα τρία προεκλογικά ΔΕΝ του ΠΑΣΟΚ. Δεν αυξάνονται οι εισφορές, Δεν αυξάνονται τα όρια ηλικίας, Δεν μειώνονται οι συντάξεις.!
# Τώρα αν χρειάζονται να πληρώνουμε περισσότερα χρόνια εισφορές( σαράντα και βάλε) για να πάρουμε σύνταξη μετά τα 70, που θα φθάνει το 50% του μισθού ( από το 70% που είναι σήμερα), ε, μη τα θέλουμε και όλα δικά μας;
# Ούτε το ποσοστό των ασφάλιστρων ανέβηκε, και αν θέλεις βγαίνεις στη σύνταξη χωρίς να πάρεις μία, και δεν μειώνονται οι κατώτερες συντάξεις.
# Και μη ξεχνάτε θα έρθουν σίγουρα καλύτερες μέρες. Γι αυτό μας σπρώχνουν στον πάτο του βαρελιού βρε κουτά.
# Γιατί άμα φθάσουμε εκεί δεν θα κινδυνεύουμε να κατέβουμε πιο κάτω άρα θα είμαστε καλύτερα και αν αρχίσουμε να ανεβαίνουμε και λιγουλάκι θα είμαστε θεοί.
# Είναι δε τόση η αισιοδοξία ότι λύνεται το ασφαλιστικό που άρχισαν κιόλας να χαρίζουν τα πρόστιμα με τις νέες πάγιες ρυθμίσεις στα ασφαλιστικά ταμεία. Γιατί να πληρώνεις σήμερα;
# Πλερώνεις όποτε μπορείς και σου χαρίζουμε και το 40% στα πρόστιμα για πάντα. Χουβαρδάδες σου λέω!! Αλλά σάμπως δικά τους είναι;
# Απλά σε λίγα χρόνια ο επόμενος υπουργός ( της Ν.Δ. έχει σειρά), θα πει λεφτά δεν έχουν τα Ταμεία, πλήρωνε έρμε φουκαρά εργαζόμενε.

#Αλλά και αυτοί οι βουλευτάδες ρε παιδιά. Χθες, άνθρωποι σαν εμάς.
# Τώρα που βγήκαν υποστηρίζουν τα μέτρα της κυβέρνησης είτε σαν ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ σήμερα είτε σαν Ν.Δ. χθες.
#Μεταξύ μας, αφού φρόντισαν να μην περικοπούν οι μισθοί τους (ξεπερνάν τις 5.000 ευρώ), τους διαθέτουν 5 υπαλλήλους δωρεάν για να στήσουν τα ρουσφετολογικά τους γραφεία, 5.000 ευρώ για την ηλεκτρονική υποστήριξη του γραφείου τους, δωρεάν αυτοκίνητο πολυτελείας, διάφορες ατέλειες, αφορολόγητο εισόδημα, αυξήσεις μισθών που ανεβαίνουν λόγω εξίσωσης με τους δικαστικούς( οι οποίοι εξισώνονται με τον ανώτερο μισθό στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και πάει λέγοντας) σύνταξη με δύο θητείες και από δύο φορείς, με πρόσβαση στην εξουσία και με ότι αυτό συνεπάγεται και έρχονται και μας λένε η οικονομία δεν πάει καλά και πρέπει να τσοντάρουμε όλοι.
# Δύο μηνιάτικα μας τσονταρουμε εμείς δύο δικά μας και αυτοί. Σοσιαλισμός. Και πληρώνουν κι αυτοί διόδια.!!
#Δεν είμαστε όμως το ίδιο. Εμείς τους δίνουμε την ψήφο μας και αυτοί παίρνουν από τη ζωή μας. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται.
#Και αν δεν υπάρχει άλλη λύση ας ξεκινήσει η οικονομία από τα δικά τους. Όχι να ζητάν κατανόηση από τον άνεργο όταν φροντίζουν να κρατάν γεμάτη την τσέπη τους.
# Τελικά ούτε ο Θεός δεν τους θέλει. Για τους ελεγκτές του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. μιλάμε.
# Που εξερράγη το ηφαίστειο της Ισλανδίας, σκέπασε η ηφαιστιακή σκόνη τα πάντα, δεν μπορούν να πετάξουν τα αεροπλάνα, και ανέβαλαν την επίσκεψη και τον έλεγχο.
# Θα μας έρθουν όμως την 21η Απριλίου. Για να μας θυμίσουν εκείνη την αποφράδα ημέρα της χούντας των συνταγματαρχών, με τους συνειρμούς που θα κάνει ο καθένας.
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΘΡΟ 14
1. Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Κράτους. (Για τον φόβο των Ιουδαίων το γράφουμε).
# Δύσκολες οι ημέρες που έρχονται φίλε αναγνώστη. Μας καλούν και πάλι να πληρώσουμε τα σπασμένα τους. Ας μη το βάλουμε κάτω. Με την αλληλεγγύη μας, την ανθρωπιά μας, τον αγώνα μας, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Και να βάλουμε και μυαλό. Μακριά από τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου