Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Τα καλά και συμφέροντα ημών τη κυβερνήσει πρόσχωμεν

Με ποιους άραγες συσκέφθηκε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και πρότεινε τη υπαγωγή του Κορινού στο Δήμο Βόρειας Πιερίας όπως δημοσιοποιήθηκε χθες στο Τοπικό κανάλι; Εδώ Τοπικά Συμβούλια, παράγοντες και δημότες ανάμεσά τους και στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ ομόθυμα υποστηρίζουν την συνένωση του Δήμου Κορινού με την Κατερίνη.
Πλην Λακεδαιμονίων φυσικά. Πλην αυτών που θέλουν να ασχοληθούν με τα αυτοδιοικητικά και βλέπουν ότι σε επίπεδο Κατερίνης δεν τους παίρνει. Και για να επιβιώσουν πολιτικά αυτοί πρέπει να συρθεί ο Κορινός στο Αιγίνιο. Και κάποιων άλλων που ανησυχούν για την βουλευτική τους έδρα αφού προβλέπεται η κατάτμηση των εκλογικών περιφερειών σε μονοεδρικές και η σύνδεσή τους με τους νέους Δήμους. Και φυσικά αυτοί που θέλουν να μετρήσουν πράσινους ή μπλε δημάρχους στην Πιερία. Όπως το έκαναν με το Καποδίστρια 1.
Και μια ερώτηση φίλοι του ΠΑΣΟΚ. Εσείς κάνετε μια πρόταση. Δεν πρέπει να λάβετε υπόψη σας και τη γνώμη των δημοτών; Και τι δημοκρατία είναι αυτή όταν ο δήμαρχός σας στον Κορινό (ΠΑΣΟΚ και υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ ) αρνήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει έστω μια απλή συζήτηση για το θέμα;
Αντώνης Δ. Μάντζιος
οικονομολόγος - δημότης Κορινού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου