Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Παράλληλα Έργα - Παράλληλη καθυστέρηση

Νέο (;) Νοσοκομείο Κατερίνης
Ενώ μέχρι τώρα ήταν και εξακολουθεί να είναι σοβαρό πρόβλημα η ολοκλήρωση των εργασιών του Νοσοκομείου τώρα προστέθηκε και ένα ακόμα, απαραίτητο για τη λειτουργία του, και αυτό είναι η κατασκευή του κόμβου πρόσβασης στο Νοσοκομείο. Ένας κόμβος που στοιχίζει 500.000 ευρώ και άρχισε ένα γαϊτανάκι μεταξύ Νομαρχίας και ΔΕΠΑΝΟΜ για το ποιος θα το φτιάξει και ποιος θα το πληρώσει.
Έτσι αρνείται την κατασκευή κόμβου η ΔΕΠΑΝΟΜ, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβαση των οχημάτων από και προς το νέο Νοσοκομείο. Έχει όλη την καλή διάθεση για να κατασκευάσει το έργο η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, αρκεί να υπάρξει η ανάλογη χρηματοδότηση. «Σιγή ιχθύος» για τα έργα πέριξ του νοσοκομείου, (πιάτσα ταξί, πεζοδρόμια, στάσεις λεωφορείων, χώροι στάθμευσης) που πρέπει να υλοποιήσει ο Δήμος Κατερίνης.
Να σημειωθεί ότι εδώ και τρία περίπου χρόνια είχε δημιουργηθεί επιτροπή που θα επέβλεπε την κατασκευή των παράπλευρων έργων του Νοσοκομείου, επιτροπή που στελεχωθήκαν με πρωτοκλασάτα στελέχη της περιοχής της Ν.Δ. χωρίς εν τούτοις παρά τις κατά καιρούς συνεδριάσεις και ανακοινώσεις τους να εντοπίσουν τα προβλήματα και να επιδιώξουν λύσεις και να διεκδικήσουν λύσεις.
Δεν προβλέπεται η δημιουργία Κέντρου Μαστού στο Νέο Νοσοκομείο Κατερίνης.
Από την άλλη ούτε στο Νέο Νοσοκομείο Κατερίνης προβλέπεται η δημιουργία Κέντρου Μαστού.
Έτσι σε συνάντηση των φορέων για την Δημιουργία Κέντρου Μαστού στο Νοσοκομείο Κατερίνης με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Παπαδημόπουλος δήλωσε και ο ίδιος προσωπικά την υποστήριξη του στην προσπάθεια των φορέων για την δημιουργία Κέντρου Μαστού γνωρίζοντάς τους παράλληλα ότι δεν προβλέπεται η δημιουργία ανάλογου κέντρου στο Νέο Νοσοκομείο Κατερίνης. Από την μεριά τους οι φορείς εκφράζοντας τις διαθέσεις των πολιτών της Πιερίας δήλωσαν θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την δημιουργία του Κέντρου Μαστού στο Νέο Νοσοκομείο Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου