Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΑΙΓΙΝΙΟ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Χωρίς να είναι στην Ημερήσια διάταξη, στο τέλος της συνεδρίασης του Δ.σ. στις 24 – 11 – 2009, εγκρίθηκε άλλο ένα σύνηθες έργο της Δημοτικής μας Διοίκησης: Δημοτική οδοποιία με μπαλώματα, επανακατασκευές, και συντηρήσεις υπαρχόντων οδών. Η πρότασή μας να μην πεταχτούν στο βρόντο άλλα 130.000 €, αλλά να γίνει οδοποιία στην επέκταση με σαφές αναπτυξιακό κριτήριο δεν εισακούστηκε. Νέος παραλογισμός λοιπόν, νέα εύκολη σπατάλη.
Επίσης εγκρίθηκαν κυκλικοί κόμβοι στην ΠΕΟ (γήπεδο και πάρκο Νότιας εισόδου). Επιχειρηματολογήσαμε με τεκμηρίωση γιατί αυτοί θα δημιουργήσουν μέγιστο κυκλοφοριακό πρόβλημα, χωρίς να δίνουν ασφαλή πρόσβαση ή διαπέραση της ΠΕΟ από οχήματα και πεζούς του οικισμού. Δυστυχώς όμως και εδώ εγκρίθηκε λάθος επιλογή χωρίς φωτεινή σηματοδότηση καν, με την λογική ότι «εγκρίθηκε από την ΔΕΚΕ».
Τέλος εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2010. Με τα γνωστά χαρακτηριστικά της προχειρότητας, των φανταστικών κονδυλίων και της έλλειψης προγραμματικών αρχών και στόχων. Θα υλοποιηθεί πάλι κατά 40% και ο Δήμος μας θα συνεχίσει να βιώνει για άλλη μια χρονιά την ίδια απραξία και ανεπάρκεια της Διοίκησης.

Αιγίνιο 25 – 11 – 2009
Για την Παράταξη
Αντώνης Νταγλιούδης
Χρήστος Πρασκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου