Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

φύλλο 11 /09 ΜΙΚΡΑ - ΜΙΚΡΑ

# Τελικά εμείς στον Κορινό δεν έχουμε Δήμαρχο. Θησαυρό έχουμε. Θησαυρό δύο εκατομμύριων ευρώ.
# Τόσα μάζεψε φασούλι το φασούλι ο δήμαρχος μας, το παλικάρι μας, για νάχει να ξοδέψει για τη τελευταία του χρονιά για να βγει στις εκλογές.
# Ας όψεται ο Δημητρίου που πρόλαβε και ξεκίνησε το ΘΗΣΕΑ σπαταλώντας έτσι μισό εκατομμύρια για έργα. Αυτός είναι η δημαρχάρα μας.
# Με οικονομίες, τι οικονομίες, τσιγκούνης σαν το γερό Λαδά ο αθεόφοβος, κράτησε τα λεφτά από το ΘΗΣΕΑ, από τον ΟΣΚ για τις έξι αίθουσες στο Δημοτικό, από τη ΓΓΑ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, από τη ΣΑΤΑ.
# Κρίμα που ο Δημητρίου δεν άφησε κι άλλα λεφτά για να τα κληρονομήσει ο δικός μας.
# Ξέρετε με τι πόνο ψυχής αγόρασε το Άουντι ο δήμαρχός μας και μείωσε το απόθεμα κατά 45.000 ευρώ.
# Για σας το έκανε βρε κουτά. Για να καμαρώνετε για το δήμαρχό σας, για να νιώθετε ότι είναι ασφαλής, να μην τρέμει το φυλλοκάρδι σας ότι κυκλοφορεί με καμιά σακαράκα των 20.000 ευρώ.
# Και όπως το είπε. Πόσο αξίζει ένας δήμαρχος και μάλιστα νέος; Και όμως αρκέστηκε στο Άουντι των 45.000. Τόση μεγαλοψυχία.
# Οικονομία κάνε, που λέει και ο Κελαηδόνης.



# Και μιας δεν πάει καλά και η οικονομία δεν βάζεις κύριε Παπανδρέου για υπουργό τον δήμαρχό μας; Θα σου κοστίσει μόνο τα προσωπικά του έξοδα, άντε και νάχει λίγο ακριβά γούστα, αλλά θα τα μαζέψει από όλους μας για να φτιάξεις προϋπολογισμό;
# Λέτε γι αυτό να κατεβαίνει συχνά στην Αθήνα; Τώρα μάλιστα που θάχει και αγκαζέ το Βουνίσιο, άνοιξαν όλες οι παλιές, οι καλές οι πόρτες.
# Τότε που οι κλητήρες άφηναν το Βουνίσιο να περνάει και ζητάγανε ταυτότητα από τον υπουργό. Αυτά είναι μεγαλεία δήμαρχε!
# Μας παραπονέθηκε που γράψαμε για το μεγαλεπήβολο σχέδιο Δήμος Κατερίνης με έδρα τον Κορινό.
# Το πρότεινε γιατί όπως είπε βλέπει πέρα από τον τοίχο σε μια στόχευση που, όπως μεγαλόψυχα παραδέχτηκε, αντιλαμβάνεται μόνο ο Βουνίσιος.
# Και ο Αηδονίδης θα έλεγα αφού έχει πολύ καλή χημεία με το Βουνίσιο και με τον Αβραμίδη τελευταία βεβαίως βεβαίως.
# Η ισορροπία όμως παραμένει. Τι σου είναι η ζωή όμως. Δυο έδιωξε δυο φαίνεται να κέρδισε ο Δήμαρχος. Και απέμεινε να φωνάζει μόνος ο Ρούλης.

# Μέσα από το τοίχο βλέπει το μέλον, ισχυρίστηκε ο Δήμαρχος, πάνω σε τοίχο πέφτεις του απαντά ο Οφείδης.
# Και είχαμε και τον Πρόεδρο. Έναν Πρόεδρο που δίνει άλλο νόημα στη Δημοκρατία.
# Όλα δια της πλειοψηφίας διαλαλεί ο Δήμαρχος. Μα αν είναι έτσι τον βλέπω το Σάββα όχι θέματα να μην βάζει στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά ούτε και για κατούρημα δεν θα τον αφήνουν να πηγαίνει, αφού θα ερωτάται δημοκρατικά το σώμα και θα αποφασίζει η πλειοψηφία.

# Αλήθεια όλοι όσοι σιτίζονται λίγο πολύ από τους Δήμους όντας εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα έπρεπε να κάνουν μια μεγαλύτερη προσπάθεια να δικαιολογούν τη θέση τους αντί να σκύβουν τόσο πολύ τη μέση τους στο δήμαρχο;
# Ειδικότερα αυτά που ξεσήκωναν το κόσμο γιατί δεν τους έδινε μια θέση με αμοιβή ο δήμαρχος; Και με τη λιγότερη δουλειά αν γίνεται παρακαλώ.
# Και αφήστε κάτω τις μηνύσεις και τις αγωγές. Δεν μιλάω για εσάς. Γενικά σε παγκόσμιο και διαπλανητικό επίπεδο αναφέρομαι.
# Και έχεις και τον Ομπάμπα να έχει το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος έ της Αμερικής, να χρόνο σε διαβούλευση και να ιδρώνει να το περάσει.
# Ακόμα και ο Παπανδρέου κι αυτός για διαβούλευση βάζει τους νόμους στο INTERNET και περιμένει προτάσεις και απόψεις.

# Δεν ρίχνουν καμιά ματιά προς τα δω να δουν πως περνάνε τα θέματα με τη ταχύτητα του δημάρχου και τη ρομφαία του Προέδρου;
# Σιγά μη χρειάζεται συζήτηση σιγά μη χρειάζεται προετοιμασία.
Ένα YES χρειάζεται.
# Και όσο για σένα κύριε Μάντζιο δεν σου δώσαμε με το λόγο για να κριτικάρεις το Δήμαρχο.
# Μια καλησπέρα σε αφήσαμε για να πεις άντε και ένα μπράβο στο δήμαρχο επειδή είσαι εσύ.
# Άκου εμείς να σου δίνουμε το λόγο και εσύ να μας κριτικάρεις. Αχαριστία. Μεγάλη αχαριστία.
# Και τι κάναμε εμείς δήμαρχε και μας πετροβολάς; Απλά διαλαλήσαμε τα Λουδοβίκεια σχέδια στο κόσμο της Κατερίνης, στους νέους σου ψηφοφόρους δήμαρχέ μας, να χαρούν κι αυτοί, να καμαρώσουν, να γελάσει και αυτωνών το χειλάκι ειδικά τώρα με τα ζόρια της οικονομικής κρίσης.
# Τέτοιο όνειρο Δήμος Κατερίνης με έδρα τον Κορινό και να μην το διαλαλήσουμε;
# Ξέρω θα βάζατε τη μικροφωνική του Κοκκινίδη να το φωνάξει στο διαπασών, αλλά λυπηθήκατε τα λεφτά των Κορινιωτών.
# Ε το κάναμε εμείς στο τζάμπα. Κια γέλασε κάθε πικραμένος. Σας διαβεβαιώ.Και όλοι περιμένουν να ευτυχήσουν με ένα τέτοιο δήμαρχο σε ένα τέτοιο Δήμο. Μέχρι και ο Λαζόπουλος θα έρθει εδώ για την πάρτη μας. Για να γελάσουμε πανελληνίως.
# Άντε και φθάσαμε στο τέλος.
Καλή ανάγνωση φίλε αναγνώστη.
Και μη λησμονάτε τη συνδρομή. Εμείς την περιμένουμε. Άντε και μπήκαμε και σε έξοδα.
Και κάτι ακόμα. Περισσότερα, έγχρωμες φωτογραφίες, και πιο επίκειρα γεγονότα και σχόλια στο blog μας
.http://korinos.blogspot.com
Σας περιμένουμε και εκεί. Με τις απόψεις σας, τα σχόλια σας, την κριτική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου