Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕ 54% ΧΙΟΝΙΔΗΣ

Επανεξελέγη δήμαρχος από την Α΄ Κυριακή

ΜΗΛΙΩΤΗΣ 29,29% - ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ 8,18%
ΣΑΛΠΙΣΤΗΣ 5,53% - ΜΑΝΤΖΙΟΣ 2,88%


Ριζική Ανανέωση στον Κορινό


Εκλέχτηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι από την Δ.Ε. Κορινού: Κυραηλίδης Χριστ., Οφείδης Σάββας, Αθανασιάδης Χαρ.
Από την Δ.Ε. Κατερίνης, ο ΑντώνηςΜάντζιος, ως επικεφαλής συνδυασμού


Ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά με ισχυρή βοήθεια από τον Καλλικράτη, με ισχυρό ψηφοδέλτιο, πέρασε πρώτος το νήμα με 54% από την πρώτη Κυριακή ο νυν δήμαρχος κ. Χιονίδης.




Χωρίς να χρεωθεί τίποτε από την πτώση του δικομματισμού και της Ν.Δ. που τον υποστήριξε, χωρίς να χρεωθεί την απουσία του από μεγάλα προβλήματα της περιοχής ( διόδια, κόμβοι, ανεργία) με μεγάλη βοήθεια από την απούσα αν όχι συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση, έκανε τις εκλογές περίπατο χωρίς να αμφισβητηθεί ούτε στο ελάχιστο από τον κ. Μηλιώτη.




Έναν Μηλιώτη που αποδυνάμωσε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τόσο από την πολιτική του όσο και με την καθυστέρηση της επιλογής του. Ο κ. Καραφουλίδης μακράν των προσδοκιών του αποτέλεσε απλώς φράγμα για να συναντήσουν οι δυσαρεστημένοι του ΠΑΣΟΚ τους δύο υποψηφίους της ευρύτερης Αριστεράς.




Ό Σαλπιστής μπόρεσε και συγκράτησε τους ψηφοφόρους του και τους αύξησε κιόλας ο δε Μάντζιος με ποσοστό κατώτερο των προσδοκιών του καλείται να αποδείξει όσα πρεσβεύει ως σύμβουλος στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου