Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Το 2011, χρονιά ενότητας, αγώνα, αλληλεγγύης

Πρωτοβουλία Πολιτών
για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης

Φίλοι συνδημότες, φίλες συνδημότισσες.
Ο ερχομός του νέου έτους βρίσκει τους δημότες και τον Δήμο μας σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Από τη μια η οικονομική κρίση και τα μέτρα της κυβέρνησης μου μειώνουν το εισόδημα των πολιτών, αυξάνουν τους έμμεσους φόρους, οδηγούν στην ύφεση και την ανεργία μικρομεσαίους και εργαζόμενους.

Από την άλλη περικόπτονται δραστικά ως και το 1/3 οι πόροι που διατίθενται από το κράτος προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έτσι πέρα από τα μεγάλα λόγια και τις προεκλογικές εξαγγελίες Δήμος και Δημότες θα βρεθούμε σε μια σκληρή πραγματικότητα με άδεια ταμεία για τον Δήμο και άδειες τσέπες για τους δημότες.

Για αυτό η νέα χρονιά θα πρέπει να είναι χρονιά ενότητας των δημοτών, χρονιά αγώνων, χρονιά αλληλεγγύης.

Καλούμαστε να προστατεύσουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, τον Δημόσιο Χώρο από την επέλαση του ιδιωτικού κεφαλαίου, τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων στο Δήμο και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.

Καλούμαστε να αγωνιστούμε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, για χρηστή διοίκηση στο Δήμο, για αξιοκρατία, διαφάνεια, νομιμότητα στη λειτουργία του Δήμου, να σηκώσουμε ένα δίχτυ προστασίας για τις ευαίσθητες ομάδες, να προστατεύσουμε τον κοινωνικό μας ιστό και εν τέλει την ίδια την αξιοπρέπειά μας ως δημότες.

Σε αυτόν την προσπάθεια υποσχόμαστε να είμαστε παρόντες μαζί με τους δημότες για μια Κατερίνη αντάξια των πολιτών της για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Καλή Χρονιά. Με υγεία, αγώνες και αλληλεγγύη.

Κατερίνη 30/12/2010

Αντώνης Δ. Μάντζιος
Δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου