Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ανακλήθηκε το συμβόλαιο με το “Καλάμι”από την “Ολυμπιάδα”

Στη συνεδρίαση της 13/8/2010
Πρόκειται για την περιβόητη υπόθεση της ενοικίασης παραθαλάσσιας περιοχής με χαμηλό τίμημα (έκταση δέκα στρεμμάτων στην περιοχή “καλάμι” για 16 χρόνια με ετήσιο μίσθωμα 1.410 ευρώ το χρόνο) για την οποία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας και έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του δημάρχου Κορινού τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της “Ολυμπιάδας”, όπου τον κατηγορούν για απιστία, παράβαση καθήκοντος, εξαπάτηση του διοικητικού συμβουλίου και παραποίηση πρακτικών. Η απόφαση της έκβασης της υπόθεσης αναμένεται να ληφθεί από τον εισαγγελέα. Η ανάκληση έγινε μετά από αίτημα του μισθωτή λόγω αδυναμίας(!!!) καταβολής του μισθώματος.

1 σχόλιο:

  1. και πάλι μικρή ήταν η συνένωση γιατί οι λαμογιές και κουμαριές ακόμη βρίσκουν έδαφος Κοιτάξτε τα παζάρια για τα ψηφοδέλτια του Καλλικράτης.Καμιά αγωνία από τους υπευθύνους για αναζήτηση ικανών προσώπων να διαχειριστούν το ναό αυτοδιοικητικό σύστημα.Μόνο πόσους ψήφους θα φέρει ο κάθε κουμπάρος Και όπως και άλλοτε είπα από την πρώτη του 2011 θα γίνει το μπάχαλο; δεν το ξέρουν οι παλαιοί έμπειροι αυτοδιοικητικοί;.Το ξέρουν αλλά νυν υπέρ πάντων ο αγών για την κατάκτησή της εξουσίας. Αφού λεφτά υπάρχουν Μετά βλέπουμε.
    ήμαστουν υπέρ της συνένωσης γενικά και υπαγωγή μας στο δήμο κατερινής για να είμαστε σε μεγαλύτερη απόσταση από τους εκάστοτε διοικούντες να κρίνονται ως αρχή και εξουσία και όχι ως κουμπαριές. και με αυτό το κριτήριο να προσέλθουμε στις κάλπες αν πάμε. Κ ΜΑΝΤΖΙΟ στην παραπάνω ανάρτηση σας κλείνετε την ενημέρωση με την πρόταση"Η ανάκληση έγινε μετά από αίτημα του μισθωτή.λόγω αδυναμίας.(!!!) μετά θαυμαστικών εν τος παρενθέσεως. κάνετε άσκηση νοημοσύνης στους αναγνώστες.Περί του ¨'αυτονοήτου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή