Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα

Πρωτοβουλία Πολιτών
για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης

Έναν πλούσιο απολογισμΠρωτοβουλία Πολιτών
για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνηςό έχει να παρουσιάσει ο Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο της Κατερίνης στο διάστημα που μας πέρασε.
Αντιπροσωπεία του συνδυασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Μάντζιο επισκέφθηκε τον καταυλισμό των Ρομά συζήτησε με τους κατοίκους του και με δημόσια παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης ζήτησε την αντιμετώπιση των άθλιων συνθηκών διαβίωσης στον Οικισμό.
Πραγματοποίησε με την βοήθεια των νέων του συνδυασμού μουσική εκδήλωση - κατάληψη στο χώρο του στρατοπέδου της Ανδρομάχης διεκδικώντας να αποδοθεί στο Δήμο και τη νεολαία.
Επισκέφθηκε τους εργαζόμενους του Δήμου Κατερίνης, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ελαφίνας κ. Κατσάρα και ενημερώθηκε για το Δήμο της Ελαφίνας και παράλληλα είχε ενημερωτικές συναντήσεις με ξενοδοχειακούς παράγοντες από το Ελατοχώρι και τον Άγιο Δημήτριο.
Παρενέβη με ανακοινώσεις για τον κυκλικό κόμβο στο πάρκο της Κατερίνης, για τις φωτιές στο ΧΑΔΑ Κορινού, για την δημοπράτηση της οδοποιίας στον Οικισμό ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.
Με περιοδείες στις γειτονιές της Κατερίνης (Σταθμός, Μυλαύλακο, Καταφιώτικα, Ανδρομάχη, πεζόδρομος) σε Δημοτικά Διαμερίσματα ( Σβορώνος, Κορινός, Περίσταση, Καλλιθέα, Αγ. Δημήτριος) αλλά και με επαγγελματίες στον πεζόδρομο Κατερίνης, τα μέλη του συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα με τους πολίτες, να αναπτύξουν τις θέσεις τους και να τονίσουν την ανάγκη της συμμετοχής των πολιτών στη μάχη των δημοτικών εκλογών για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος της Κατερίνης.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου