Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Μέχρι 5 Σεπτεμβρίου η μεταφορά στο νέο νοσοκομείο!

Η μετακόμιση του εξοπλισμού του νέου νοσοκομείου ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα και με τη μεταφορά των διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών ουσιαστικά θα έχει μεταφερθεί το 1/3 των υπηρεσιών του νοσοκομείου.
Το επόμενο σαββατοκύριακο θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες του παραρτήματος του Καλού Σαμαρείτη, δηλαδή τρεις κλινικές μαζί με το παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τον κ. Φαρμάκη στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου θα μεταφερθούν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες, οι κλινικές και τα εργαστηριακά τμήματα.
Για το θέμα της στελέχωσης του νέου νοσοκομείου και τις προσλήψεις, όπως επεσήμανε ο κ. Φαρμάκης είναι ένα ζήτημα που είναι σε εξέλιξη. Το υπάρχον προσωπικό θα μεταφερθεί, ενώ αυτή τη περίοδο είναι σε εξέλιξη διαγωνισμός για την πρόσληψη πέντε ατόμων. Μέσα στο 2010 θα υπάρξει προκήρυξη για άλλες 30 θέσεις, ενώ την επόμενη χρονιά αναμένεται να γίνουν και νέες προσλήψεις. Ουσιαστικά μετά τις 28 Αυγούστου στο νέο νοσοκομείο θα πρέπει να πηγαίνουν όσοι θα χρειαστούν το παιδιατρικό, ή τις υπηρεσίες του Καλού Σαμαρείτη
Σε ότι αφορά το χώρο και τις εγκαταστάσεις του παλιού νοσοκομείου, αυτός θα αξιοποιηθεί όπως εξήγησε ο κ. Φαρμάκης καθώς υπάρχει σχεδιασμός που προβλέπει τη στέγαση δομών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, που τώρα είναι διάσπαρτες στην πόλη. Ταυτόχρονα στο σχεδιασμό της Διοίκησης είναι χρησιμοποιηθεί χώρος ως Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου