Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ανακοινώθηκαν υποψήφιοι δήμαρχοι εκ μέρους της Ν.Δ. και του Κ.Κ.Ε.

- Τον Κώστα Δημόπουλο, Δικηγόρο και υπ. Βουλευτή, στηρίζει η ΝΔ για τη θέση του Δημάρχου στο Δήμο Δίου - Ολύμπου.
- Τον νυν δήμαρχο Σάββα Χιονίδη υποστηρίζει για το Δήμο της Κατερίνης ενώ για την θέση του δημάρχου στον - Δήμο Πύδνας - Κολινδρού στηρίζει τον Βαγγέλη Πολύζο πρώην βουλευτή της Ν.Δ.
Αγωνία ακόμα στο ΠΑΣΟΚ
Αδιευκρίνιστη παραμένει η κατάσταση εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ τόσο στο Δήμο Κατερίνης όσο και στον Δήμο Δίου- Ολύμπου.
Στον τελευταίο κατεβαίνει σαν ανεξάρτητος ο Γιώργος Παπαθανασίου στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένος δήμαρχος για πολλές θητείες υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Λιτόχωρου αλλά και υποψήφιος Νομάρχης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ στις τελεταίες νομαρχιακές εκλογές.
Σημειώνουμε ότι στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού κατεβαίνει ως υποψήφιος χωρίς να ζητήσει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην Κοινοτάρχης Κίτρους και δήμαρχος Πύδνας Βαγγέλης Λαγδάρης.
Υποψήφιοι από το Κ.Κ.Ε.
Από μέρους του ΚΚΕ ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Νίκος Σαλπιστής για τον Δήμο Κατερίνης, ο Γιάννης Σκούφας ως αντιπεριφερειάρχης και η κ. Κουρίτα για τον Δήμο Δίου Λιτοχώρου.
Το τοπίο παραμένει ακόμα ανοικτό δεδομένου ότι συνεχίζονται οι διεργασίες για υποψηφιότητες στον Δήμο Δίου – Ολύμπου όσο και στον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου