Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Βαρειά υποψία συναλλαγής

Είναι γνωστός ο αγώνας της Πιερίας και ειδικότερα του Αιγινίου ενάντια στα διόδια που κατασκευάστηκαν στο Δήμο Αιγινίου και τους απειλούν με αποκλεισμό και οικονομικό μαρασμό. Ένας αγώνας, ο οποίος μεταξύ άλλων δυσκολιών που αντιμετώπισε, ήταν και η μη συμμετοχή (που έφτανε και σε εχθρική στάση) αρχικά πολλών τοπικών παραγόντων της Πιερίας. Τα ερωτηματικά που τότε δημιουργήθηκαν, απαντήθηκαν με την απόδοση της στάσης στην γραμμή Σουφλιά και την κομματική πειθαρχία, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι τα μεγάλα κόμματα είχαν επικυρώσει αμφότερα στη βουλή την σύμβαση παραχώρησης, οπότε οι κακώς εννοούντες την κομματική πειθαρχία και αλληλεγγύη, πίστεψαν πως πρέπει να καλύψουν το κόμμα τους (παρά τον τόπο τους).
Πρόσφατα, η ανάδοχος εταιρεία, προχώρησε σε προσλήψεις προσωπικού για τα διόδια Αιγινίου.
Το Αιγίνιο βοά από φήμες, ότι ο Δήμαρχος Αιγινίου «διόρισε» στην αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, τρία άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος και μερικά του φιλικού και παραταξιακού περιβάλλοντός του.
Επειδή κάτι τέτοιο, κατά τη γνώμη μας, θα αποτελούσε κανονική πράξη δωροδοκίας, καλούμε τον Δήμαρχο Αιγινίου να διαψεύσει άμεσα και επίσημα τις παραπάνω φήμες, που εκθέτουν τον ίδιο, τους Αιγινιώτες και την δημοτική αρχή.
Σημειώνουμε, ότι ήδη ο δήμαρχος Αιγινίου έχει προκληθεί από δημοσίευμα του περιοδικού που εκδίδει το Τοπικό Συμβούλιου Νέων Αιγινίου, που κυκλοφόρησε πριν τα Χριστούγεννα, να διαψεύσει τις φήμες, κάτι που όμως μέχρι σήμερα δεν έγινε.
Αντώνης Νταγλιούδης
Χρήστος Πρασκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου