Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Νέοι Αντινομάρχες και Αντιδήμαρχοι

Στη Νομαρχία
Με απόφαση του Νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου ορίστηκαν χθες οι Αντινομάρχες, επικεφαλής των Νομαρχιακών Επιτροπών. Στη θέση τους παραμένουν ο Νίκος Μπουρονίκος αντινομάρχης, πρόεδρος της 1ης Νομαρχιακής Επιτροπής, επί θεμάτων Υποδομών, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο αντινομάρχης Πέτρος Παπανικολάου Πρόεδρος της 3ης Νομαρχιακής Επιτροπής, επί θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας, Κτηνιατρικής, Αγροφυλακής και Τοπογραφικής.
Στη θέση του αντινομάρχη Χ. Μπρουσκέλη τοποθετήθηκε ο Αθανάσιος Φωτίου πρόεδρος της 2ης Νομαρχιακής Επιτροπής, επί θεμάτων Οικονομικού, Διοίκησης, Απασχόλησης και Υποστήριξης του Πολίτη.
Ο κ. Χριστογιάννης Δημήτριος, αναλαμβάνει αντινομάρχης, στη θέση του Χ. Γκουγκουρέλα. Πρόεδρος της 4ης Νομαρχιακής Επιτροπής, επί θεμάτων Παιδείας, Πολιτισμού- Αθλητισμού, Τουρισμού, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ισότητας, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού.
Στους δήμους
Καμία αλλαγή δεν θα γίνει στις αντιδημαρχίες των δήμων Κατερίνης, Κορινού, Παραλίας, Ελαφίνας, Αιγινίου.
Στο δήμο Πέτρας νέοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν χθες ο Γιάννης Μπουρονίκος από τον Άγιο Δημήτριο και ο Ορέστης Φώτης από την Κ. Μηλιά .
Αλλαγές έγιναν και στο δήμο Πύδνας όπως μας είπε ο δήμαρχος Δημήτρης Βασιλειάδης. Αντιδήμαρχος καθαριότητας, αγροτικής και δημοτικής οδοποιίας ορίστηκε ο Χρήστος Ταμός.
Αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού ο Χρήστος Σουρμαίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου