Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Χορτάριασε ο ποδηλατόδρομος



Να γίνουν επιτέλους παρεμβάσεις ασφαλούς οριοθέτησής του


Μπήκαμε στα μέσα του Μάη έρχεται το καλοκαιράκι και εκείνος ο δρόμος για την παραλία ακόμα είναι χορταριασμένος. Ειδικά από τη μεριά του ποδηλατοδρόμου μόνο η ταμπέλα απέμεινε ενώ τα χόρτα τον έκλεισαν τελείως.
Με την ευκαιρία να επανέλθουμε σε μια πρόταση που κάναμε και πέρσι αλλά δεν έγινε τίποτε. Μέχρι να γίνει η ανάπλαση του δρόμου για την οποία έκανε προσπάθειες και εξαγγελίες τόσο ο κ. Δημητρίου όσο και ο νυν Δήμαρχος, και για να μην παραμένει ο ποδηλατόδρομος εξαγγελία κάθε φορά που ο δήμαρχος προσφέρει ποδήλατο στο καλύτερο πέταγμα χαρταετού στα κούλουμα, να βρεθεί ένας τρόπος ώστε ο ποδηλατόδρομος να γίνει ασφαλής τόσο για ποδηλάτες όσο και για πεζούς.
Είτε με τοποθέτηση κρασπέδο,υ είτε με φυτεύσεις δέντρων με μεταλλική προστασία όπως έκανε ο Δήμαρχος Κατερίνης μέσα στην Κατερίνη, είτε ακόμη και με κολωνάκια όπως πάλι στην Κατερίνη.
Ας βρεθεί ένας τρόπος και γρήγορα για να μπορούν όλοι μικροί και μεγάλοι να πηγαινοέρχονται στη παραλία μας με ασφάλεια. Όσον αφορά για το επιχείρημα ότι ο δρόμος ανήκει στη Νομαρχία ας ζητήσουν την άδεια γι αυτές τις παρεμβάσεις και θα βοηθήσουμε όλοι μας.
Παράλληλα ας κοπούν τα χόρτα, να καθαριστεί το ρέμα και να συστήσουμε στη τροχαία να ελέγχει το όριο ταχύτητας ακόμα και με μηχανικά μέσα.
Εν τα μεταξύ καλά δεν θα ήταν μια Κυριακή πρωί με το σχόλασμα της εκκλησίας να πάμε όλοι προς τη παραλία μας συν γυναιξί και τέκνοις, με ποδήλατα και περπατώντας, ζητώντας έναν ασφαλή δρόμο προς τη παραλία για πεζούς και ποδήλατα για μας και τα παιδιά μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου