Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ 18 / 8 /09

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
1.
Αποδοχή χρηματοδότησης 4.800 ευρώ για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων. Αποφασίστηκε ομόφωνα να διατεθούν για το σχολείο του Κ. Αγιάννη.
2. Συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων σε συνέδρια.
Αφορά μια διάσκεψη γυναικών αιρετών των ΟΤΑ στην Κέρκυρα και ένα συνέδριο για την ενέργεια στην Κοζάνη.
3. Έγκριση μίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων του Δήμου Κορινού. Αποφασίστηκε να γίνει με δημοπρασία μέσω της Δημαρχιακής Επιτροπής για 4 χρόνια. Δεν έγινε δεκτή η αίτηση του κ. Παπαχριστοδούλου για απευθείας μακροχρόνια μίσθωση έκτασης στον Κ. Αγιάννη για καλλιέργεια οινοποιήσιμων σταφυλιών μετά από ομόφωνη απόρριψη της πρότασης και από το Τ.Σ. του Κ. Αγιάννη.
4. Γνωμοδότηση για την έγκριση ή μη της μελέτης περιβαλλοντικών όρων του έργου « ίδρυση μάντρας οικοδομικών υλικών στο Δ. Δ. Ν. Τραπεζούντας. Εγκρίθηκε ομόφωνα μετά από θετική ομόφωνη απόφαση του Τ.Σ.
5. Γνωμοδότηση για την έγκριση ή μη της μελέτης περιβαλλοντικών όρων του έργου εκσυγχρονισμός μονάδος παραγωγής μονωτικών υλικών στο Δ. Δ. Σεβαστής.
Αποφασίστηκε ομόφωνα η απόρριψη της μελέτης και η υποστήριξη της άρνησης και κατά τη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Ανάλογη θέση υποστήριξε και το Τ.Σ. καλώντας τους κατοίκους της Σεβαστής σε αγωνιστική κινητοποίηση.
6. Λήψη απόφασης για την χορήγηση εντολής στην επιτροπή του άρθρου 186 παρ.5 του Ν. 3463 /2006 για εκποίηση ακινήτου. Αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί η σχετική επιτροπή μετά από αίτημα του δημότη Φουστάνα Παναγιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου