Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα νέο ξεκίνημα για τον Θερμαϊκό Κορινού.


Ένα νέο ξεκίνημα κάνει εφέτος η ομάδα Θερμαϊκός του Κορινού. Προσπαθώντας από τη μια να μειώσει τα έξοδά της ( λόγω και της οικονομικής κρίσης και του περιορισμού της χρηματοδότησής της και από την άλλη να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά προχώρησε σε πλήρη ανανέωση της ομάδας στηριγμένη σε ποδοσφαιριστές ηλικάς 15-18 ετών. Μια ανανέωση που δεν οδηγεί μεν σε πρωταθλητισμό από την άλλη όμως ανταποκρίνεται στις διαθέσεις και τις δυνατότητες των νέων ποδοσφαιριστών σήμερα και εγγυάται ένα καλύτερο αύριο της επόμενες χρονιές.
Σε αυτή την προσπάθεια συνεισφέρουν και οι παρακάτων παλιοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι παραμένουν αφιλοκερδώς στην ομάδα αποτελώντας και τον βασικό της πυρήνα, και είναι οι: Οκουτσόγλου Αναστάσιος, Σταθάκης Νικόλαος, Μούκας Νικόλαος, Αντωνιάδης Άγγελος, Αραβίδης Γεώργιος, Μυλωνάς Αλέξανδρος, Μπουπούκης Χρήστος, Παγκλίδης Κων/νος, Σιδηρόπουλος Θεόδωρος.
Τους παλιούς αθλητές έρχονται να πλαισώσουν τα νέα παιδιά της ομάδας που αποτελούν και το ελπιδοφόρο μέλλον της και είναι οι:Τερζίδης Χρήστος, Δημητρίου Νικόλαος, Φωτιάδης Ιωάννης, Κούσης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Σταύρος, Μαχαιράς Κών/νος, Γιεσλι Αντριάν, Νιβατσής Δημήτριος, Παπαδόπουλος Άγγελος, Γιαλαμίδης Θωμάς, Νικόπουλος Αλέξανδρος, Μακρίδης Ευστάθιος, Σεράφης Αστέριος, Δημητσάκης Σάββας, Χαλκίδης Χαράλαμπος, Αλεξιάδης Βασίλειος, Γκεβρέκης Αλέξανδρος, Ταγκαλίδης Αλέξανδρος, Λαγδάρης Αντώνιος, Δρούγκας Φώτης, , Θεοδωράκης Παντελής, Καμινιώτης Δημήτριος.
Η ομάδα στηρίζεται οικονομικά στους χορηγούς της και στον ετήσιο χορό ενώ από τα εισητήρια ελπίζει να βγάζει τα έξοδα των αγώνων. Τα δυο τελευταία χρόνια δεν είχε χρηματοδοτηθεί από την ΕΠΟ κάτι το οποίο ελπίζει εφέτος με τα 7.200 ευρώ που φαίνεται να έχουν εγκριθεί. Σημαντική ανάσα ήταν και η περισυνή οικονοική ενίσχυση από τον Δήμο ύψους 5.000 ευρώ αλλά και η ανάληψη από τον Δήμο των εξόδων που αφορούν την συντήρηση των πάγιων εγκαταστάσεων του γηπέδου.
Σε κάθε περίπτωση ο Θερμαϊκός, μια ομάδα που στηρίζεται στη νεολαία του Κορινού, που έχει πλέον των 100 αθλητών σε όλα της τα τμήματα, χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας από τη χορηγία, την πρόσκληση στο χορό, το εισητήριο στο γήπεδο. Γιατί το αξίζουν και τα παιδιά και η διοίκηση που ακάματη δίνει τον δικό της καθημερινό αγώνα.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου