Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Η Πρωτοβουλία Πολιτών δηλώνει παρών στους αγώνες των εργαζομένων


Πρωτοβουλία Πολιτών
για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης

Το αγωνιστικό της παρών έδωσε η Πρωτοβουλία Πολιτών στη μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης। Μέλη της και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Αντώνη Μάντζιο πήραν μέρος στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης και στη μαχητική διαδήλωση των εργαζομένων για την απόκρουση της κυβερνητικής πολιτικής και την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Νωρίτερα η Πρωτοβουλία Πολιτών συμμετείχε στην Πανελλαδική κινητοποίηση για τα διόδια με το σύνθημα «Πάμε ΔΕΘ Σηκώστε τις μπάρες» παίρνοντας μέρος στην αυτοκινητοπομπή μέχρι τα διόδια Λεπτοκαρυάς όπου στη συνέχεια και για μια ώρα σηκώθηκαν οι μπάρες για να περνάν οι οδηγοί ελεύθερα ενώ παράλληλα μοιράστηκε και ενημερωτικό υλικό। Στη συνέχεια μέλη της Πρωτοβουλίας ενώθηκαν με το κομβόι των αυτοκινήτων από την υπόλοιπη Ελλάδα συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις στα διόδια των Μαλγάρων και από εκεί πήγαν στην κινητοποίηση της ΔΕΘ ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν με το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Η Πρωτοβουλία πολιτών επιβεβαιώνει έμπρακτα ότι όλα τα προβλήματα των δημοτών πρέπει να απασχολούν και να ενδιαφέρουν τον Δήμο।
Παράλληλα η Πρωτοβουλία Πολιτών συνεχίζοντας την προεκλογική της δραστηριότητα διοργάνωσε περιοδεία με πολυμελή της αντιπροσωπεία και επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Μάντζιο στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Λόφου και της Ράχης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δημότες για τον Καλλικράτη, τα προβλήματα των αγροτών και την βοήθεια που μπορεί να παρέχει ο Δήμος, την ανάγκη συμμετοχής των δημοτών στα κοινά, τον απεγκλωβισμό των δημοτών από τις πλειοψηφίες που διοίκησαν τον Δήμο και τέλος την ανάγκη για μια ουσιαστική αλλαγή στον νέο Δήμο της Κατερίνης।

Επειδή πόλη είναι οι άνθρωποί της.

Κατερίνη 12/9/10
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου