Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινού την Δευτέρα 20 / 9 /2010 ώρα: 19:30 και συζήτησε τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης «Γενικο Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Κορινού».
2.Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού Πίνακα –Παράταση προθεσμίας του έργου «Ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Κορινού».
3.Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών στον πεζόδρομο παραλίας Δ. Δ. Κορινού»
4.Έγκριση μελέτης του έργου «Εξωραϊσμός κοινοχρήστων χώρωνμ Δ. Δ. Κ.ατω Αγιάννη». Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.
5. Έγκριση μελέτης του έργου «Εξωραϊσμός κοινοχρήστων χώρων Δ. Δ. Ν. Τραπεζούντας ». Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.
6.Έγκριση μελέτης του έργου «Ανακαίνηση Κοινοτικού καταστήματος Δ. Δ. Ν. Τραπεζούντας ». Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.
7.Έγκριση μελέτης «Επέκταση Δημαρχείου Δήμου Κορινού»
8. Μεταβολή χρηματοδότησης στο έργο «Εσωτερική οδοποιία (Ασφαλτοστρώσεις) με ανάδοχο τον κ. Γελαδάρη Ιωάννη.
9.Σύναψη προγραμματικής σύμβνασης με την ΔΗΚΕΔΗΚΟ για το πρόγραμμα του μαζικού αθλητισμού.
10।Αναμόρφωση του ισχύοντος προϋπολογισμού

Ο Αβραμίδης στο παρά πέντε

Ο κ. Αβραμίδης κυριολεκτικά στο παρά πέντε και ουσιαστικά εκτός τόπου και χρόνου έφερε σε συζήτηση την έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Κορινού.
Αυτό που προεκλογικά έλεγε ότι θα το κάνει σε έξι μήνες ( αργότερα έμαθε ότι χρειάζονται 18 μήνες αν τρέξουν όλα ρολόι) το ξέχασε το άφησε από χρόνο σε χρόνο και το έφερε δυο μήνες πριν λήξει η θητεία του και δυο μήνες πριν την συνένωση του Δήμου μας με τον Δήμο Κατερίνης. Δεν καταλαβαίνουμε αυτή τη βιασύνη αφού το όποιο
Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Κορινού θα πρέπει να συνταχθεί στα πλαίσια πλέον του Καλλικράτη και του νέου Δήμου της Κατερίνης και με ευθύνη του Δήμου της Κατερίνης.
Εκτός εάν θέλει να το εγγράψει και αυτό στο πλούσιο βιογραφικό του σημείωμα για την διεκδίκηση μιας έδρας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κατερίνης υπό τον κ. Μηλιώτη και ως δημοτικός σύμβουλος της Κατερίνης και όχι του Κορινού σύμφωνα με τις κακές γλώσσες.
Τα κατάφερε επίσης να πληρώσει τη μελέτη για την επέκταση του Δημαρχείου Κορινού 8.000 ευρώ, μια επέκταση που δεν θα γίνει ποτέ. Η ανάθεση της μελέτης έγινε το 2008,και αφορούσε πιστώσεις 80.000 ευρώ που είχε αποσπάσει ο κ. Δημητρίου.
Δεν γνωρίζουμε πότε τελείωσε η μελέτη για να πληρωθεί τώρα, το αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ από την αρχή της χρονιάς ο κ. Αβραμίδης συναινούντος του κ. Βουνίσιου είχαν βάλει πλώρη για επέκταση του δημαρχείου προϋπολογισμού 450.000 ευρώ για να πάρουμε την έδρα του νέου Δήμου τρομάρα μας, δεν φρόντισε όμως ο κ. Αβραμίδης να μην προχωρήσει αυτή η μελέτη και πληρώνουμε τζάμπα λεφτά.
Τώρα θα πείτε για 8.000 χιλιάδες κάνεις έτσι ενώ εδώ ο κ. Αβραμίδης άφησε ανεκτέλεστο το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και Κύριος οίδε πόση ΣΑΤΑ ακόμα;
Κι όμως συνεχίζει ακάθεκτος την πολιτική του σταδιοδρομία για να σώσει αυτή τη φορά την Κατερίνη. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου