Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010



Πρωτοβουλία Πολιτών
για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης

Δελτίο Τύπου

Περιοδεία του Αντώνη Μάντζιου στην Βρύα, Ρητίνη, Ελατοχώρι
Απαραίτητα τα έργα υποδομής στην Ορεινή Πιερία
Με τα καλύτερα λόγια έγινε δεκτός ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Αντώνης Μάντζιος στην Βρύα τη Ρητίνη και το Ελατοχώρι κατά την χθεσινή περιοδεία του συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού και τους Τοπικούς Υποψηφίους Συμβούλους Καρκάλη Γιάννη για τη Ρητίνη και Παπανικολάου Αντώνη για το Ελατοχώρι.
Παράλληλα δέχθηκε τα συγχαρητήρια από όλους για την συμμετοχή του στο DEBATE της Δίον Τηλεόρασης όπου αποδείχθηκε ότι ήταν ο μόνος που γνώριζε τα τοπικά προβλήματα της ορεινής Πιερίας ( και όχι μόνο ) και είχε και προτάσεις γι αυτά.
Στην ομιλία του στο Ελατοχώρι αναφέρθηκε στα έργα υποδομής που λείπουν από την Ορεινή Πιερία ( αποχέτευση, σκουπίδια, οδικό δίκτυο Ίντερνετ) για την ανάγκη οικονομικής εξυγίανσης στο Χιονοδρομικό Κέντρο. Αμφισβήτησε τις προθέσεις και δυνατότητες του κ. Χιονίδη για την κατασκευή έργων υποδομής στην Ορεινή Πιερία αφού δεν τα έκανε 4 χρόνια τώρα ούτε στην κοντινή του Γανόχωρα. Καταδίκασε την αντιδημοκρατική του κορώνα ( πέντε τσοπαναραίοι της Ορεινής Πιερίας θα μας κάνουν κουμάντο;) σε σχέση με τις αντιδράσεις για τη συνένωση τους με την Κατερίνη.
Αναρωτήθηκε τι θα μπορέσει να διεκδικήσει ο κ. Μηλιώτης από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αφού από αυτούς επιλέχτηκε μετά κόπων και βασάνων μη τολμώντας να θέσει υποψηφιότητα χωρίς το χρίσμα του κόμματός του.
Διαβεβαίωσε ότι η Πρωτοβουλία Πολιτών όπως ήταν παρούσα στον αγώνα για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της Περιοχής ( Νταμάρι στα Πιέρια, Νοσοκομείο, Περιβάλλον) έτσι θα συνεχίσει να είναι παρούσα από όποια θέση και αν την τάξει η λαϊκή ψήφος.
Υποσχέθηκε ότι θα συζητά με τους κατοίκους τα προβλήματα και τις λύσεις τους τουλάχιστον μια φορά το εξάμηνο θα σέβεται τις απόψεις τους και τους κάλεσε να καταδικάσουν τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και τα νέα που έρχονται και να ρίξουν στην κάλπη θετική ψήφο υπέρ της Πρωτοβουλίας Πολιτών, υπέρ της αξιοκρατίας.
Κάλεσε τους κατοίκους με τη συμμετοχή τους στην κάλπη και την υπερψήφιση της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης να κάνουν το πρώτο βλήμα για την Αλλαγή στο Δήμο για ένα Δήμο της συμμετοχής, της διαφάνειας, της δημοκρατίας για ένα Δήμο των αγώνων για ένα καλύτερο αύριο. Στην τοποθέτησή του ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Παπανικολάου Αντώνιος αναφέρθηκε σε τοπικά προβλήματα του Ελατοχωρίου και στο όνειρό του να ξαναζωντανέψει το Ελατοχώρι διαθέτοντας γι αυτό όλες τις δυνάμεις και στηριζόμενος στην ψήφο και την συμμετοχή των Ελατοχωρινών.
Το μεσημέρι της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Μάντζιος επισκέφθηκε τη γιορτή τσίπουρου στον Κορινό όπου έγινε δεκτός με αγάπη από όλους τους συνδημότες του δεχόμενος τα συγχαρητήριά τους για την παρουσία του στο DEBATE για τον μεστό και ουσιαστικό του λόγο για την βαθιά του γνώση τόσο για τα τοπικά προβλήματα όσο και τα γενικότερα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατερίνη 31/10/2010
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου