Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥΑΙΓΙΝΙΟ 60300 ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΕΒΛΗΘΗ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μετά από αίτημα των νομικών εκπροσώπων της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» και του Δημοσίου ανεβλήθη η εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για το σταμάτημα της κατασκευής των Διοδίων Αιγινίου για τις 30-04-09. Οι δικαιολογίες που προέβαλαν ήταν αστείες (απασχολημένοι υπεύθυνοι κ.λ.π.) και αποδεικνύουν την αδυναμία τους να αντικρούσουν στην ουσία του το Παμπιερικό αίτημα για κατάργηση των Διοδίων αυτών, που θα βλάψουν καθοριστικά το Νομό μας.
Μέσω των νομικών μας εκπροσώπων, ζητήσαμε επίσης έκδοση απόφασης για προσωρινή παύση των εργασιών μέχρι την έκδοση της απόφασης, πράγμα που στις 2-4-09 δεν έγινε δεκτό και επιφυλαχθήκαμε για νέο αίτημα με το ίδιο περιεχόμενο τις επόμενες ημέρες. Την ίδια προφορική δέσμευση θελήσαμε να έχουμε και από την εταιρεία κάτι για το οποίο δεν μας απάντησε ακόμη.
Το έργο των Διοδίων πάντως εδώ και μερικές ημέρες είναι σταματημένο και αυτό είναι ίσως κάτι κατ’ αρχήν θετικό για τον τόπο μας. Σε κάθε περίπτωση όμως εμείς ξεκαθαρίζουμε: Δεν θα δεχτούμε συνέχιση των εργασιών μέχρι τουλάχιστον την έκδοση δικαστικής απόφασης. Ενημερώνουμε λοιπόν την εταιρεία και το ΥΠΕΔΩΔΕ να μην γίνουν εργασίες πλέον μέχρι τουλάχιστον να αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη, διότι είμαστε αποφασισμένοι αν χρειαστεί να αντιδράσουμε δυναμικά. Ελπίζουμε βέβαια να μην χρειαστεί…
- Ο Αγώνας για την μη υποβάθμιση της Πιερίας συνεχίζεται πιο έντονα, πιο αποφασιστικά και θα τον κερδίσουμε.
Κατερίνη 02 – 04 – 2009 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΑΙΓΙΝΙΟ 60300
email:epaiginiou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου